Cредба со градоначалничката на општина Тетово

27.12.2019.Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф во општина Тетово оствари средба со градоначалничката на општина Тетово г-ѓа Теута Арифи и директорот на Комисијата за верски прашања и религиозни групи г.Даријан Сотировски.