Cв. Георѓи Победоносец во Мала Речица -Тетово

09.12.2019 Во манастирот св. Георѓи Победоносец во Мала Речица -Тетово, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф ги благослови кумските лебови.