Cвета Тајна Крштение на чедата Божји, Анастасија и Антонија Костадиновски

23.05.2020 Во манастирот св.Георгиј Победоносец с.Туденце митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф изврши света Тајна Крштение на чедата Божји, Анастасија и Антонија Костадиновски.