Крстопоклона недела

22.03.2012 - Крстопоклона недела. Митрополитот Тетовско-гостиварски богослужеше Василиева литургија во Лешочкиот манастир. Пред започнување на литургијата беше изваден светиот крст. На лутургијата беседеше митрополитот г. Јосиф и беседата во целост може да ја прочитате тука....