Недела 1 по педесетница посветена на Сите светии

На-14.06.2020  Недела 1 посветена на Сите светии,митрополитот Тетовско-гостиварски богослужеше света литургија во Лешочкиот манастир.Верниот народ се причести со светите тајни.Дел од беседата на митрополитот можете да ја видите на следниот линк....