Недела 5 од Велигденскиот пост

05.04.2020 Во недела 5 од Велигденскиот пост  на св.Марија Египетска, Митрополитот Тетовско-гостиварски богослужеше св. Василиева литургија во соборниот храм св.Кирил и Методиј во Тетово.Беседата на митрополитот од литургијата може да ја прочитате тука....