Oсветени новите крстови за новата црква св. Атанасиј Велики во с. Брвеница -Тетово

На 09. 08. 2019 година, на празникот Св.Климент Охридски и св.Пантелејмон, Неговото високопреосвештенство, Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф, ги освети новите крстови за новата црква св.Атанасиј Велики во с.Брвеница-Тетово.