Pаботна средба во Лешочкиот манастир

25.02.2020 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф оствари работна средба во Лешочкиот манастир со директорот на Националниот Конзерваторски центар м-р Мемет Селмани и директорот на Комисијата за верски заедници и религиозни групи м-р Даријан Сотировски и со стручни лица од НКЦ кои беа на увид на стариот конак и црквата Богородица од 14 век.