Петта Недела по Воскресение - на Самарјанката

На 17.05.2020 година Петта Недела по Воскресение - на Самарјанката, Митрополитот Тетовско - гостиварски г. Јосиф богослужеше Света Божествена Литургија во Соборниот Митрополитски храм "Свети Кирил и Методиј" во Тетово.