Повечерие со 5 Акатист на Пресвета Богородица

На 03.04.2020 Во соборниот храм св.Кирил и Методиј -Тетово,митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф богослужеше  Повечерие со 5 Акатист на Пресвета Богородица.