Преп.мч-ка Параскева (Петка) во с.Печково-Гостивар

На 08.80.2019 На празникот преп.мч-ка Параскева (Петка) во с.Печково-Гостивар, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф изврши водосвет и ги благосливи кумските лебови.