Прием по повод Божиќните и Богојавленски празнувања

На 17.01.2020 . По повод Божикните и Богојавленски празнувања во седиштето на  Тетовско-гостиварската епархија надлежниот владика г.Јосиф ја прими градоначалничката на општина Тетово г-ѓа Теура Арифи која ги честита празнувањата на православните верници.