Работен состанок со градоначалникот на Општина Гостивар д.р Арбен Таравари

28.02.2020 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф во Општина Гостивар имаше работен состанок со градоначалникот д.р Арбен Таравари.