Средба со амбасадорот на Р.Франција г.Кристијан Тимоние

На 02.05.2019 Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф во својот кабинет оствари средба со амбасадорот на Р. Франција г. Кристијан Тимоние.