средба со амбасадорот на Р.Франција г.Кристијан Тимоние

На 21.06.2019 година митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф во Лешочкиот манастир, оствари средба со амбасадорот на Р. Франција г. Кристијан Тимоние.