Св. Атанасиј - Летен

На 15.05.2019 На празникот Св. Атанасиј - Летен, Митрополитит Тетовско-гостиварски г. Јосиф во Храмот св. Атанасиј Велики с. Фалише-Тетовско ги благослови кумските лебови.