Благословување на кумските лебови и водосвет во храмот св.Екатерина с.Стенчe

На 07.12.2019 На празникот Св.Екатерина,Неговото високопреосвештенство митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф ги благослови кумските лебoви и изврши водосвет во храмот св.Екатерина с.Стенче.