Средба со г. Тони Коцевски градоначалник на Општина Јегуновце
На 18.09.2015 година, Неговото високопреосвештенство, Митрополитот тетовско-гостиварски г. Јосиф, оствари средба со г. Тони Коцевски градоначалник на Општина Јегуновце.