Вo посета на Лешочкиот манастир
На  19.11.2015 година, , во посета на Лешочкиот манастир беа професорите од Македонската Православна Богословија „Св. Климент Охридски“ од Скопје. Срдечно добредојде им посака  Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф.