Света тајна крштение над трите близначиња Александар, Михаил и Оља Ковачевиќ од Тетово
На 22.11.2015 година, Неговото високопреосвештенство, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф, во храмот „Св. Никола“ – Тетово, изврши Света тајна крштение над трите близначиња Александар, Михаил и Оља Ковачевиќ од Тетово.