Cредба со градоначалникот на општина Теарце г. Исен Асани
Митрополитот тетовско-гостиварски г. Јосиф и игуменот на Лешочкиот манастир Теодосиј остварија средба со градоначалникот на општина Теарце г. Исен Асани