Вечерна богослужба во храмот Св.Прохор Пчински во Пјаченца
31.10.2017 Со благослов на надлежниот епархиски архиереј на Европската Епархија г. Пимен, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф богослужеше вечерна богослужба во храмот Св.Прохор Пчински во Пјаченца - Италија.