Средба со министерот за култура во владата на Република Македонија
На 25.11.2017 год. Неговото високопреосвештенство, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф во Лешочкиот манастир го прими министерот за култура во владата на Република Македонија г. Роберт Алаѓозовски