Средба со амбасадорката на Република Македонија во Австрија г-ѓа Василка Попоска Тренеска
05.06.2018 година во Виена - Австрија Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф оствари средба со амбасадорката на Република Македонија во Австрија г-ѓа Василка Попоска Тренеска.