16 (шеснаеста) седмица по педесетница

10.10.2021 Во 16 (шеснаеста) седмица по педесетница митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф присуствуваше и проповедаше на света литургија во соборниот храм Св.Кирил и Методиј-Тетово.