19 Ноември - Денот на ослободување на Тетово

По повод 19 Ноември - Денот на ослободување на Тетово, Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф присуствуваше на градската свеченост која под покровителство на Сојузот на борците од НОБ се одржа во Центарот за култура Иљо Антески Смок во Тетово.