2 акатист на пресвета Богородица

26.03.2021 Во соборниот храм прес.Богородица-Гостивар во сослужение на свештеници од Гостиварското намесништво, митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф богослужеше повечерие со 2 акатист на прес.Богородица.