3 Акатист на Пресвета Богородица

20.03.2020 Беседа на Митрополитот Тетовско-гостиварски одржана на 3 Акатист на Пресвета Богородица во Лешочкиот манастир. На акатистот беседеше Митрополитот г. Јосиф, беседата во целост може да ја прочитате тука...