40 години од градскиот хор Менада

18.12.2021 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф во Музејот на тетовски крај, присуствуваше на јубилејниот концерт 40 години од градскиот хор Менада-Тетово кој сите овие години со многу љубов,пожртвуваност и труд го раководи проф.д-р Ивица Зорич.