77 годишнина од ослободување на Тетово

Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф присуствуваше на манифестација  во организација на Сојуз на борци од НОБ-Тетово  во ,,НУ Иљо Антески -Смок "  на која се одбележа 77 годишнината од ослободувањето на Тетово.