Бадник во соборниот храм св.Кирил и Методиј - Тетово

06.01.2021  Бадник во соборниот храм св.Кирил и Методиј - Тетово митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф, богослужеше света Василиева Литургија. По Литургијата беше благословено бадниковото дрво.