Cредба во општина Тетово

26.04.2022 на покана на градоначалникот на општина Тетово г. Билал Касами, митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф оствари средба во општина Тетово. Градоначалникот на митрополитот и на нашите верници ги честита Велигденските празници.