Cв. Горѓи Победонисец - Мала Речица -Тетово

16.11.2021 Во манастирот св. Горѓи Победонисец - Мала Речица -Тетово митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф ги благослови кумските лебови и извши водосвет.