Cв. Константин и Елена

03.06.2021 Во храмот св.Константин и Елена во с.Вратница-Тетово беше отслужена света литургија на која  присуствуваше надлежниот митрополит Тетовско-гостиварски г.Јосиф.По литургијата беа благословени кумските лебови.