Cв. тајна крштеније на чедото божјо Лука од Радовиш

Со благослов на митрополитот Брегалнички г. Иларион митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф изврши св. тајна крштеније на чедото божјо Лука од Радовиш.