Градоначалникот на општина Јегуновце г.Димитар Костадиноски

27.08.2023 во Лешочкиот манастир по повод манастирската слава Успение на прес.Богородица, митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф го прими градоначалникот на општина Јегуновце г. Димитар Костадиноски кој во оваа прилика го честита претстојниот празник.