Градоначалникот на општина Теарце г.Исен Асани го посети Лешочкиот манастир

28.04.2021 Градоначалникот на општина Теарце г.Исен Асани го посети Лешочкиот манастир и оствари средба со митрополитот Тетовско-Гостиварски г.Јосиф.Градоначалникот ги честита претстојните празници.v