Мало повечерие со читање на третата статија од Акатистот кон Пресвета Богородица

17.03.2023 во третиот петок од Великиот пост, Митрополит Тетовско-гостиварски г.Јосиф, отслужи Мало повечерие со читање на третата статија од Акатистот кон Пресвета Богородица, во храмот св.Кирил и Методиј-Тетово.