Мало повечерие заедно со читање на третата статија од Акатистот кон Пресвета Богородица

На 25.03.2022 г., во третиот  Петок од Великиот пост, митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф , заедно со свештенството од храмот Пресвета Богородица во Гостивар, отслужи Мало повечерие заедно со читање на третата статија од Акатистот кон Пресвета Богородица.