Недела на светите отци од првиот вселенски собор

13.06.2021 Во недела на светите отци од првиот вселeнски собор, митроплитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф богослужеше света литургија во соборниот храм св.Кирил и Методиј во Тетово.