Oсветување камен темелник во црква св. Екатерина - с. Стенче, Тетово

19.09.2020 Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф изврши осветување камен темелник на нова камбанарија при манастирската црква св. Екатерина-с. Стенче, Тетово.