Панихида-парастос во Лешочкиот манастир

По повод 250 години од раѓањето и 176 години од упокојувањето на нашиот учител, преродбеник Кирил Пејчиновиќ-Тетоец ,надлежниот митрополит Тетовско-гостиварски г.Јосиф изврши Панихида-парастос во Лешочкиот манастир