Повечерие со III акатист на прес.Богородица

02.04.2021 Во Лешочкиот манастир  во сослужение на свештеници од Тетовско-гостиварската епархија,митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф богослужеше повечерие со 3 акатист на прес.Богородица.