Работен состанок директорот на Комисијата за верски заедници и религиозни групи м-р Даријан Сотировски

29.10.2021 Во Лешочкиот манастир митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф го прими на работен состанок директорот на Комисијата за верски заедници и религиозни групи м-р Даријан Сотировски.