Работна средба

30.01.2018 Неговото блаженство Архиепископот охридски и македонски и на Јустинијана прима г.г.Стефан во својот кабинет го прими градоначалникот на општина Теаеце г.Исен Асани. На средбата присуствуваше и митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф.