Работна средба со градоначалничката на Општина Тетово г-ѓа Теута Арифи

На 03.04.2019 год. Во Тетовско-гостиварската епархија надлежниот митрополит г.Јосиф ја прими градоначалничката на Општина Тетово г-ѓа Теута Арифи.