Се реализираше документарниот филм, Тајните на Полошкиот Ерусалим

 

 

Со благослов на неговото високопреосвештенство Митрополит Тетовско-гостиварски г.Јосиф и особена благодарност до Здружението за култура, уметност и негување на културни вредности Скардус АрМакедон - Тетово,кој го реализираше документарниот филм, Тајните на Полошкиот Ерусалим кој наскоро ќе биде објавен-емитуван на јавноста во целост.