Средба со амбасадорот на Руската Федерација во Р.Македонија

10.03.2020 Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Jосиф во Лешочкиот манастир оствари средба со амбасадорот на Руската Федерација во Р.Македонија г.Сергеј Баздникин