Средба со г. Медат Куртовски градоначалник на општина Маврово-Ростуше

28.01.2022 Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф во Гостиварското намесништво го прими г. Медат Куртовски градоначалник на општина Маврово-Ростуше.