Средба со градоначалникот на општина Теарце г. Нухи Незири

26.08.2023 во Лешочкиот манастир по повод манастирската слава Успение на прес. Богородица, митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф оствари средба со градоначалникот на општина Теарце г. Нухи Незири кој во оваа прилика го честита претстојниот празник.